Aktualnie dostępne szkolenia

Szkolenia na rok 2023/2024


 

Zapraszamy Cię do skorzystania z naszych profesjonalnych szkoleń w branży gastronomicznej.
Nasza oferta jest oparta na wieloletnim doświadczeniu w obsłudze gości, w tym gości VIP i protokole dyplomatycznym.

**Doskonała sprzedaż w gastronomi:** Szkolenie ze sprzedaży dla pracowników bezpośrednio obsługujących gości.
– **Barmaństwo:** Doskonalenie umiejętności przygotowywania napojów i obsługi gości.
– **Kelnerstwo:** Skupienie na perfekcyjnej obsłudze klienta.
– **Marketing:** Poznawanie skutecznych strategii marketingowych w branży.
 – **Zarządzanie Projektami i Obiektami:** Optymalizacja procesów i zarządzanie efektywnością.

Nasze szkolenia wyróżniają się praktycznym podejściem. Każde proponowane rozwiązanie jest testowane i odnosi sukcesy w praktyce, co przyczynia się do doskonalenia personelu.




Stabilne i możliwie najniższe ceny? Zrobione!
 Teraz Food & Beverage Group proponuje plany wsparcia lokali w zakresie szkoleń,  promocji, zarządzania i doradztwa.
Korzyści płynące z wyboru odpowiedniego dla obiektu planu są kluczem do rozwiązania wielu problemów. doskonała

W celu zapoznania się ze szczegółami wybranego szkolenia zapraszamy do kontaktu.

ADRESACI szkolenia: Hotele, resorty, restauracje, domy weselne, kluby, puby, bistro, food tracki, 

Możesz skorzystać z wszystkich szkoleń lub tylko z wybranych, zgodnie
z interesującą Cię tematyką.

Poznaj Prowadzących

Adam Białczyk
Posiadam wieloletnie doświadczenie w obsłudze gości, w tym gości VIP z zastosowaniem protokołu dyplomatycznego. Przez ostatnie 7 lat prowadziłem szkolenia z zakresu baraństwa, obsługi kelnernerskiej, marketingu oraz zarządzania projektami w obiekcie. Projekty unijne, BUR, KFS oraz szkolenia spersonalizowane pod oczekiwania obiektu pozwoliły mi opracować rozwiązania, które działają. Przez ten okres czasu prowadzałem szkolenia w pond 540 obiektach. Obecnie pełnię funkcję Prokurenta firmy F&B Group Sp.z.o.o, która zrzesza ponad 150 obiektów gastronomicznych.

Moja praca skupia się na optymalizacji kosztów działalności w branży HoReCa, co przynosi znaczące oszczędności dla obiektów, oraz, podnosi jakość usług. W moim podejściu do szkoleń kładę nacisk nie tylko na teorię, ale przede wszystkim na praktykę. Każde proponowane rozwiązanie jest starannie przetestowane i odnosi sukcesy w praktyce, co często skutkuje powrotem do obiektów, w których prowadziłem szkolenia, by pomóc w doskonaleniu personelu.

Uważam, że tylko praktyk może być dobrym szkoleniowcem, bo potrafi wejść w buty pracownika i zna jego problemy. Pomimo
osiągnięcia pewnego poziomu w swoim rozwoju w branży HoReCa nadal staram się uzupełniać swoje doświadczenie w bardzo dynamicznym świecie Gastronomii. 


Prywatnie zapalony nurek lubiący sporty ekstremalne.
Miłośnik Whiskey i poszukiwacz nowych wyzwań. 

Skontaktuj się z nami i dowiedz się jak możemy zacząć współpracę. 
510-123-206

Pracujemy na terenie całego Kraju

Zgłoszenia wysyłać na adres:

Prosimy o podanie:

imię, nazwisko, nr. Tel., e-mail, Miejscowość 

Więcej informacji

pod nr tel. 510-123-206

Zamknij